0
Creatives Graphics Web

KREAGAAN

WE DO COOL STUFF...
Merkbeleving

Je logo en huisstijl laten ontwerpen voor een consistente merkbeleving (branding) begint hier. Je logo komt terug rond je winkel, instore, foldercampagne, huisstijldrukwerk, visitekaartje, website en andere (digitale) media en biedt herkenbaarheid.

Mensen tellen onbewust verschillende signalen op. Een goede samenhang tussen je campagnes en je merk maakt je aanbod uiteindelijk aantrekkelijker.

Beeldmerk

Wij ontwerpen je nieuwe beeldmerk en branding voor merk, product of event.

 

Het doel van een goed logo is niet de complexiteit maar de effectiviteit! Het mag misschien iets sprekender dan het logo van de supermarktketen DIRK maar eerlijk is eerlijk... het is wel herkenbaar.

Contact
Huisstijl

Indien gewenst maken we een concept voor de hele huisstijl. Een huisstijl is een belangrijk management- en communicatieinstrument voor het éénduidig en positief uitdragen van de identiteit van het bedrijf. Het vormt het gezicht van een organisatie. Je gebruikt deze identiteit in drukwerk, op de voertuigen, de gebouwen en bijvoorbeeld op verpakkingen. Belangrijk in de huisstijl zijn de specifieke schrijfwijze van de naam, op welke wijze het beeld(merk) mag worden gebruikt, de gebruikte kleur(nummers) en typografie. Alle regels over hoe de huisstijl moet worden gebruikt leggen we vast in een huisstijlhandboek.

GRAFISCHE VORMGEVING & SIGNING

We doen natuurlijk meer dan alleen logo's ontwerpen. Van visitekaartje tot magazine... en meer. Wij bieden maatwerk grafische vormgeving voor alle soorten media en ontwerpen en produceren bewegwijzering en signing voor binnen en buiten.

MEER VORMGEVING
INSPIRATIE OPDOEN

In een briefing stellen we vast wie je bent, wat je drijft en welk imago en welke identiteit je met je merk wilt uitstralen.

Dit is onze inspiratie-fase. Daarvoor komen we graag een bij jou kijken.

RICHTING BEPALEN

Zijn er elementen die je zeker wilt laten terugkomen in het logo? Wat is de ontstaansgeschiedenis van het merk? Moet er een woordlogo of beeldmerk komen? Of een combinatie?

BRANCHE ONDERZOEK

We doen ook onderzoek naar jouw branche. Wat is er al en waarin kun je onderscheidend en opvallend zijn?

SCHETSEN & ONTWERPEN

Onze ideeën maken we visueel. Soms ontwerpen we meerdere varianten om uit te kiezen. We denken uiteraard na over kleurgebruik.

OPLEVEREN EN VIEREN

Wanneer je helemaal tevreden bent met je nieuwe design leveren we deze op. Een ontwerp krijg je van ons digitaal in de meest belangrijke bestandsformaten waarmee je verder kunt. Materialen leveren we netjes bij je af.

LOGO ONTWERP

€ 299,-

Ik wil afspreken!
WAT GAAN WE VOOR JOU MAKEN?

DIT DEDEN WE VOOR ANDEREN

BEKIJK ONS PORTFOLIO
portfolio
Website nodig?
Ook die maken we met de "WAUW-factor"